Eten in Balans

Eten in Balans

Heb je overgewicht?
Allerlei diëten al geprobeerd, maar op de lange termijn heeft het geen effect?
Ben je geneigd om stress of emoties weg te eten?

Dan is Eten in Balans iets voor jou!

In de bijeenkomsten leer je in zeven stappen je ongewenste eetgedrag te veranderen. Er zal gewerkt worden aan het inzichtelijk maken van je eetpatroon en redenen voor je ongewenste eetgedrag. Eten in Balans is een doelgericht programma in een kleine groep. We werken met een werkboek met opdrachten. Je hoeft niet ongerust te zijn dat je tijdens de bijeenkomsten je hele verleden moet vertellen als je dat niet wilt, want we werken in het hier en nu. Het doel van deze behandeling is een regelmatig eetpatroon en nieuwe vaardigheden leren om je ongewenste eetgedrag te vervangen door gezondere en adequatere reacties. Kortom je eetgedrag in balans!

  Info

Wie       Vanaf 18 jaar
Waar     Baarle-Nassau

De behandeling wordt gegeven door Nicole van Beek, GZ-psycholoog, gespecialiseerd in de behandeling van eetbuistoornis, emotie-eten en obesitas.

Eten in Balans is inclusief werkboek. Indien je niet bekend bent in de praktijk vindt eerst een intake plaats. De zorgverzekeraar vergoedt de behandeling indien er een verwijsbrief is van de huisarts met de correcte diagnose. De behandeling wordt dan vergoed vanuit de basisverzekering.

Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen op telefoonnummer +31 (0)6 271 48 751 of info@beekzicht-praktijk.nl.